Laat je kind groeien!

Lees meer over mij, mijn ervaring en passies

Wie is bijles juf Monique?

Hoi, mijn naam is Monique. Geboren en getogen in Den Haag, maar inmiddels verliefd op Den Bosch. Ik heb de PABO opleiding gedaan aan de Kempel in Helmond. Na mijn afstuderen, heb ik op verschillende scholen gewerkt, 25 jaar onderwijzeres in hart en nieren. Hier een aantal voorbeelden:

  • Rooms-katholieke basisschool De Jonge Wereld, Den Haag
  • Basisschool Bisschop Bluyssen-De Mint, Den Bosch
  • Rooms-katholieke basisschool Paus Johannes, Den Bosch
  • Basisschool 't Wikveld, Empel
  • Openbare basisschool den Boogerd, Aalst (Gelderland)
  • Rooms-katholieke basisschool De Bussel, Vlijmen
  • Openbare basisschool Tweestromen, Heerewaarden
  • Katholieke basisschool De Meander, Den Bosch

Ik ben een trotse moeder van drie kinderen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om muziek te maken, ik zing en speel gitaar. Ook dans ik graag en wekelijks ga ik bootcampen. Daarnaast besteed ik in het weekend graag tijd aan mijn gezin. 

Ik wil kinderen graag iets bijbrengen. Ik vind het een uitdaging om kinderen te helpen met hun struikelblokken, zodat ze dan weer opbloeien. Dat is prachtig om te zien. Kinderen hebben minder faalangst als ze de stof begrijpen. Ze gaan vol goede moed aan de nieuwe stof beginnen. 

Heeft je kind moeite met bepaalde vakken op school of gun je hem of haar een extra steuntje in de rug? Individuele aandacht is de oplossing! Ik ben heel praktisch ingesteld en kijk écht naar wat je kind nodig heeft aan begeleiding. Je kind wordt stap voor stap geholpen in een les van één of anderhalf uur. Hierdoor bouwt je kind zelfvertrouwen op, zodat hij of zij meer motivatie krijgt. Ik hoop dat ik een glimlach op ieders gezicht kan toveren.

Maak een gratis website.