Ervaringen

Lees hier de ervaringen van kinderen en ouders!

Tevreden ouders en kinderen!

Door op een positieve manier jouw kind te begeleiden, is jouw kind weer op de rit gezet en heeft het een extra steuntje in de rug gekregen. Hier een aantal reacties van verschillende ouders:

Over je functioneren kan ik het volgende melden:                                                                  

Je bent vriendelijk naar de leerlingen, je hebt een goede band met ze. Je bent kundig als bijlesdocent, je haalt goede resultaten met je leerlingen. Je bent professioneel, je houding naar de ouders is correct en vriendelijk, ze hebben veel vertrouwen in je. Oftewel, je bent een prima docent waar het fijn mee samen te werken is. 

~ Magda Kuijpers

Fijne en duidelijke instructie. Prima aanpak, super juf, ik heb veel geleerd!

Samen spellingsoefeningen gedaan op de computer. Je wist spel en les heel goed te combineren. Je nam ook altijd de tijd om naar mijn verhalen te luisteren.

~ Ayuun

Echt een aanrader!
Kundig en zeer vriendelijk. Onze zoon heeft er veel baat bij gehad. Er was een enorme klik en daar begint het mee!

~ Marlies

De bijlessen van Monique zijn maatwerk! Monique heeft snel door waar de focus op gelegd moet worden en biedt hier een combinatie van les en spel in aan. Monique is ge├»nteresseerd in het kind, in de ontwikkeling en ze altijd positief. Ze geeft complimenten en stimuleert. Dank je wel Monique, voor het vertrouwen dat je onze dochter hebt gegeven in (in dit geval) spelling en begrijpend lezen. 

~ Juliette

Monique hielp me met een planning maken.

~ Rayan

Maak een gratis website.