Ervaringen

Lees hier de ervaringen van kinderen en ouders!

Tevreden ouders en kinderen!

Door op een positieve manier jouw kind te begeleiden, is jouw kind weer op de rit gezet en heeft het een extra steuntje in de rug gekregen. Hier lees je een aantal reacties van verschillende ouders:

Over je functioneren kan ik het volgende melden:                                                                  

Je bent vriendelijk naar de leerlingen, je hebt een goede band met ze. Je bent kundig als bijlesdocent, je haalt goede resultaten met je leerlingen. Je bent professioneel, je houding naar de ouders is correct en vriendelijk, ze hebben veel vertrouwen in je. Oftewel, je bent een prima docent waar het fijn mee samen te werken is. 

~ Magda Kuijpers

Fijne en duidelijke instructie. Prima aanpak, super juf, ik heb veel geleerd!

Samen spellingsoefeningen gedaan op de computerJe wist spel en les heel goed te combineren. Je nam ook altijd de tijd om naar mijn verhalen te luisteren.

~ Ayuun

Echt een aanrader!
Kundig en zeer vriendelijk. Onze zoon heeft er veel baat bij gehad. Er was een enorme klik en daar begint het mee!

~ Marlies

De bijlessen van Monique zijn maatwerk! Monique heeft snel door waar de focus op gelegd moet worden en biedt hier een combinatie van les en spel in aan. Monique is ge├»nteresseerd in het kind, in de ontwikkeling en ze altijd positief. Ze geeft complimenten en stimuleert. Dank je wel Monique, voor het vertrouwen dat je onze dochter hebt gegeven in (in dit geval) spelling en begrijpend lezen. 

~ Juliette

Monique hielp me met een planning maken.

~ Rayan


Fijne, kundige en persoonlijke bijles. Monique geeft op een ongedwongen en rustige manier les. Er wordt hard gewerkt en het uur vliegt om zonder dat je het door hebt. 
~ Margot kerstbal
~Dankzij de lessen heeft mijn dochter haar zelfvertrouwen in rekenen terug. Jouw vriendelijke, positieve houding zorgde voor een fijne sfeer tijdens de les. dank voor je duidelijke, geduldigde uitleg.
Wendy
~Monique heeft onze dochter enorm geholpen bij terugkeer uit het buitenland en het instromen in groep 8. Elke dinsdag had onze dochter veel leerplezier met haar. Haar vriendelijkheid, haar passie voor leren en de manier waarop ze van elke les wat leuks weet te maken hebben er toe bij gedragen dat onze dochter elke week met plezier bijles kreeg en zelfs zelf door wilde gaan zelfs na de citoresultaten. ze heeft onze dochter echt n berg zelfvertrouwen gegeven en dat is precies wat ze nodig had! dankjewel monique! Annemieke Eekhof
~Monique heeft een heel persoonlijke aanpak per kind. Ze heeft Suze echt verder geholpen met rekenen en haar meer zelfvertrouwen gegeven in zichzelf. Monique bereidt iedere les goed voor en probeert er steeds iets gezelligs van te maken. Suze was blij dat ze bijles kreeg van Monique, Edith D├╝ckers
~Heel erg fijn contact. Goede begeleiding op niveau. Mijn dochter voelde zich begrepen en is zoveel vooruitgegaan.  Naima Briere
~Ruim 1,5 jaar geleden hebben wij kennis gemaakt met Monique. De 1e les is altijd even aftasten maar Monique heeft Do direct een fijn gevoel gegeven. Dit deed zij door middel van het winnen van vertrouwen en een rustige en passende benadering. Samen hebben ze elke week stap voor stap gewerkt aan de doelen die Do had. Dit heeft geresulteerd in een stijgende lijn in haar zelfvertrouwen waardoor de resultaten op school zienderogen zijn verbeterd. Monique geeft bijles op maat, alles kan in overleg, ze merkt snel op waar er nog extra uitleg nodig is en de lessen zijn leuk en afwisselend! Ik zou Monique aan iedereen aanraden, Lincy Niemer
Maak een gratis website.